Portret tekenen

In het najaar van 2021 ben ik gestart met het geven van een cursus portrettekenen. De cursus is iedere keer een serie van 6 lessen op de vrijdagmorgen van 9.45 uur tot 12.00 uur. Tijdens de cursus leer je hoe je een goed gelijkend portret in zwart-wit kunt maken.

Een nieuwe serie is weer gepland voor het najaar van 2022. Het maximum aantal deelnemers is 4 personen. Deze cursus is uitverkocht. De cursus wordt gegeven in mijn atelier aan de Rijksstraatweg 107A te Loenen.

De totale investering voor de cursus bedraag 120,– euro. Daarvan is 100,– lesgeld en 20,– materialen die je eigendom worden en worden bij de start van de cursus uitgereikt.

Inschrijven of meer info, kan door het sturen van een mailtje.

Werk van cursisten

Werk van een cursist (Thea Greve)
Werk van een cursist
Werk van een cursist
Werk van een cursist
Werk van een cursist
Werk van een cursist

Cursusproject Loenen

Voor het cursusproject Loenen geeft ik in het najaar van 2022 op 6 donderdagavonden dezelfde cursus als hierboven staat vermeld.

Kleur en Toets Hilversum

Vanaf begin 2022 ben ik docent portretten op de zaterdagochted bij de schildervereniging ‘Kleur en Toets. Bij dezelfde vereniging ben in op de dinsdagavond docent tekenen en schilderen. Meer info vind je op de website van ‘Kleur en Toets’.