Portret tekenen

In het najaar van 2021 ben ik gestart met het geven van een cursus portrettekenen. De cursus is iedere keer een serie van 6 lessen op de vrijdagmorgen van 9.45 uur tot 12.00 uur. Tijdens de cursus leer je hoe je een goed gelijkend portret in zwart-wit kunt maken.

Een nieuwe serie is weer gepland voor het voorjaar van 2023. Het maximum aantal deelnemers is 4 personen. Deze cursus is uitverkocht. De cursus wordt gegeven in mijn atelier aan de Rijksstraatweg 107A te Loenen.

De totale investering voor de cursus bedraag 100,– euro voor 6 lessen. Daarnaast vraag ik een bijdrage in de materialen van 20,– die je eigendom worden en bij de start van de cursus uitgereikt. Als je na de eerste cursus weer inschrijft voor een volgende cursus, dan worden geen bijdrage voor materialen meer gevraagd.

Inschrijven of meer info, kan door het sturen van een mailtje.

Cursusproject Loenen

Voor het cursusproject Loenen geeft ik in het voorjaar van 2023 op 6 donderdagavonden dezelfde cursus als hierboven staat vermeld. Er zijn ook alweer cursussen gepland voor het najaar (zelfde als hierboven) en een cursus in het voorjaar van 2024 voor gevorderden (hebben al eerder de eerste cursus gevolgd).

Kleur en Toets Hilversum

Vanaf begin 2022 ben ik docent portretten op de zaterdagochted bij de schildervereniging ‘Kleur en Toets. Bij dezelfde vereniging ben in op de dinsdagavond docent tekenen en schilderen. Meer info vind je op de website van ‘Kleur en Toets’.

Werk van cursisten