Mijn naam is Wolter Jagt, geboren en getogen in Loenen aan de Vecht.

Als kind vond ik het al leuk om te tekenen. Thuis werd er veel getekend en op de middelbare school vond ik het één van de leukste vakken. Na mijn studie heb ik een jaar of 3 een avondcursus tekenen en schilderen gevolgd via het cursusproject in Loenen aan de Vecht. Onze lerares was Gon Hageman. Dat was begin tachtiger jaren.

Een jaar of vier geleden heb ik de draad (die dus een jaar of 30 was blijven liggen) weer opgepakt. Ik schreef mij in voor een avondcursus tekenen en schilderen bij Nico Pronk in Weesp (Atelier ‘De Ontdekking’). Door Nico en mijn mede-cursisten werd mijn enthousiasme weer aangewakkerd.

Omdat ik ook graag buiten de lessen om wilde gaan tekenen, heb ik een ateliertje ingericht aan de Rijksstraatweg in Loenen aan de Vecht, waar ik me zo af en toe een paar uurtjes terug kan trekken om lekker te schilderen. Als je een keertje langs wil komen, je bent van harte welkom.

Tijdens open atelier 2018. Dankjewel voor de mooie foto Maarten (Bootsma)!

Tenslotte: Waarom de naam wbj-art? Ik signeer al mijn werk met WBJ, omdat mijn volledige naam Wolter Bartholomeus Jagt is.

Contact

wbj-art atelier

Wolter Jagt

Rijksstraatweg 107 A

3632 AB  Loenen aan de Vecht

wolter@wbj-art.nl

06-52088543

Lid van de Nederlandse kunstkring https://www.nederlandsekunstkring.nl/

Volg mijn werk via facebook https://www.facebook.com/WBJ-art-2096926670587458/?ref=bookmarks

Volg mijn werk via pinterest https://nl.pinterest.com/wolterjagt/wbj-art/

Categories:

Comments are closed